OM ELLENS AGENTUR OCH ANNA EKELUND

Storyn

Ellens agentur ägs och drivs av Anna Ekelund sedan 2010. Ellen kommer från Annas mormor som hette Clara Ellen Ekelund. Clara hade ett stort intresse för kläder, textilier och trender. Som sömmerska blev hon jätteglad när Anna utbildade sig inom beklädnadsteknik och sömnad. Clara var alltid den som var positiv när Anna provade på nya saker. Så för att hylla sin mormor valde Anna namnet Ellen på agenturen.
2013 ombildades företaget till Clara-Ellens Agentur AB.

Agenturen

Eftersom Anna har ett stort intresse för inredning, textilier och interiör är det naturligt att agenturen är inriktad på produkter till hemmet. Agenturen har en stor kundfokus där det är viktigt att skapa långsiktiga affärsrelationer, en ärlighet mot kunder och samarbetspartners. Agenturen består av varumärken som kompletterar varandra och är genomgående av god kvalité .

Inredningskonsulent

Hösten 2016 tog Anna emot ett stipendie av Trade Partners Sweden i Stockholm. Stipendiet är till för att utbilda och utveckla företaget.
Våren 2017 startade en utbildning på Copenhagen School of Interior Design och hösten 2019 är Anna utbildad och certifierad inredningskonsulent.

Årets Trade Partner 2020 (Årets Agent)

Den 23 April 2020 mottog Anna det ärofyllda priset som Årets Trade Partner 2020. 

Social Media Manager

Maj 2020 blev Anna diplomerad Social Media Manager genom en utbildning hos Social Media Academy. 

Visionen

"Ett samarbete med ellens agentur genererar i kvalité, 
från bemötande till service och produkt. En positiv känsla!"